OUDERSCHAPSBEMIDDELING

 

Zit je al een hele tijd vast in een aanslepend conflict? Hebben jullie onlangs beslist om uit elkaar te gaan en is het moeilijk om een akkoord te vinden over de regeling voor de kinderen? Ben je al een tijdje geleden gescheiden maar dringt een aanpassing van het ouderschapsplan zich op? 

Dan kan ouderschapsbemiddeling een oplossing bieden.

 

Een bemiddeling gebeurt steeds op vrijwillige en vertrouwelijke basis. Dit betekent dat niemand kan gedwongen worden om een bemiddeling te starten. Alleen als alle partijen akkoord zijn om samen te zoeken naar een oplossing, kan een bemiddeling gestart worden.

De vertrouwelijkheid is de garantie voor iedere partij dat niks van wat in de bemiddelingsgesprekken aan bod komt gebruikt mag en kan worden buiten de bemiddelingskamer.

 

Wat kan een bemiddelaar conreet voor je betekenen?

 

Een bemiddelaar helpt het communicatieproces weer op gang te brengen.

Communicatie is de sleutel tot het oplossen van een conflict. Het voordeel van een bemiddeling is dat je steeds de controle blijft behouden over jullie eigen onderhandelingsproces. Het doel van een bemiddeling is een akkoord bereiken waarin alle partijen zich kunnen vinden.

 

Het voordeel van een bemiddeling is dat je op een snellere en meer bevredigende manier tot een oplossing kan komen dan bij het opstarten van een gerechterlijke procedure. Een akkoord komt er pas als alle partijen akkoord gaan met het voorstel.

Kostprijs:

90€ per sessie van 1 uur. De kosten voor een bemiddeling worden evenredig verdeeld over de verschillende partijen. (tenzij door de partijen anders wordt overeengekomen) 

 

Voor meer info of een afspraak:

 

Kathleen Massart

Molenstraat 139, 9160 Lokeren

0486/79.15.04 of kmassart@yahoo.com

Molenstraat 139, Lokeren

 

Karel Haegensstraat 54, 9240 Zele

MENTiX

PSYCHOTHERAPIE

RELAXATIE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now