VORMINGEN

Basistraining 'Motiverende Gespreksvoering'

 

Herken je het gevoel waarbij je werkelijk alles hebt gedaan om een patient, client, leerling, jongeren, …  te overtuigen tot gedragsverandering, maar deze toch niet verandert?

 

Dan is ‘motiverende gespreksvoering’ het alternatief voor jou.

 

Motiverende gespreksvoering is een gespreksstijl ontwikkeld door Miller en Rollnick gericht op het motiveren tot gedragsverandering. 

Dit model biedt een bredere kijk op gedrag en gedragsverandering en heeft zijn waarde bewezen in de aanpak van zeer uitlopend probleemgedrag.

 

De training motiverende gespreksvoering richt zich naar gezondheidswerkers, leerkrachten, leerlingbegeleiders, … die in contact komen met patiënten, cliënten, leerlingen, jongeren, … met gezondheidsbelemmerend gedrag (roken of ander middelengebruik, obesitas, spijbelen, gebrekkige therapietrouw, enz.). Het doel van de opleiding is het aanleren en inoefenen van gespreksvaardigheden in het motiveren tot gedragsverandering.

 

 

Praktische info: 

 

Data: 12/1/15 van 10u tot 16u. 

Locatie: Molenstraat 139, 9160 Lokeren

Trainer: Kathleen Massart

Prijs: 100€ per dag

 

Inschrijven: Stuur een mailtje naar kmassart@yahoo.com met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en professionele achtergrond. 

 

Deze training wordt ook op maat aangeboden voor groepen met min. 6 en max. 20 deelnemers. 

Kostprijs training op maat: 500€ per dag + km vergoeding

 

Molenstraat 139, Lokeren

 

Karel Haegensstraat 54, 9240 Zele

MENTiX

PSYCHOTHERAPIE

RELAXATIE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now